Sunday, February 13, 2011

you should ask someone on how to be MORE polite :)

assalamualaikum semue :)
aku takde nak cakap ape sangat. hari ni nak buat lab repot foundation of earth structure. btw aku memang pemalas, besok nak hnatr hari ni baru serabut2 nak siapkan.  tapi aku nak pesan kepada semue orang and diri aku sendiri. bila korang bercakap dengan orang lain, watch out your words carefully and kalo x reti, baik ko dok diam.  :) 
cuba fikirkan perasaan orang lain bile bercakap ye. aku bukan ada kisah pape pun :) cume kadang2,teguran itu perlu bile ko dah memang tersasar jauh untuk menjadi manusia yang berguna.otak je geliga xmo la bro!, kalo mulut macam longkang, xde pape jugak . :)
thanks


No comments: