Sunday, March 27, 2011

Banyak Kerja, But When It Comes To A Duty, It's Your Responsibility :)


Assalamualaikum semue :)

[By A.O.M]

Hai, hari ni saja nak wat stok boost semangat sikit. Memandangkan weekend ni nampaknya sama seperti hari-hari lain sibuknya. maka gwa sepertinya harus men-chillkan diri gwa dengan put myself in a positive mode and sentiasa optimistik dengan apa jua yang gwa buat bro. Bak kata kawan yang hidup dia lebih kurang aku jugak busynya. hidup kitorang dah macam tade life. Mase diisi dengan buat kerja event and banyak masa diisi untuk setadi. iyolah.
yang ko dok berbelog-belogan ni apo ko hea?
it's just a way to get rid off the stress, get rid off the boredom as a loner and the utmost desire is the passion to write and share my thought. As simple as that :)

Today, surely i would be busy, somehow i will try to fulfill my rensponsibilty as a student, as a committee. Yang wajib sebagai anak soleh, hamba Allah itu adalah daily obligatory dak?
so, itu memang wajib

Okayh, bro itu sahaja gwa nak merepek di pagi hari ni. tak tahu nak tulis apa senanya.
okayh, yang penting
Pesanan Gwa :

SPREAD THE LOVE.
LOVE YOURSELF LOVE OTHERS

[By A.O.M]

No comments: