Tuesday, March 29, 2011

Hi, I'm Bob The Builder!

Assalamualaikum semue :)


Cepatnya masa berlalu bro. dung dang dung dang March dah nak habis dah.
 How time flies.
ceh, tajuk entri nak surprise aje dak?
bukan apeeee
besok UCITY ada organize satu event yang diberi nama
BUILD AND BREAK COMPETITION.

gapo dio tu?
okayh!
camni bro.
syarat die, korang buat, kami hancurkan.
ngeh (3 kali)
bukan in detail sedikit macam ni:
kami provide lidi, satay.
ko perah otak lah , aim dia pakai otak bukan main redah je.
daripada lidi-lidi tue yang cantik terikat berbungkus dalam plastik rock rax,
 korang kena dirikan bangunan lah kununnya.
Nak serendah-rendah burj khalifa ke, hamik lah. Nak buat menara berkembar 2, 3, 4 ke pun hamiklah. 
gwa x kesah.
janji.
tinggi, berat, load sustainable.
 memang tough ah bro, ini serwis!
sebab 90% kami ikut yang ASEAN BBC punya style. kenapa ciplak yang depa punya?
huiii, we are not plagiarized anything wokay. no worries!
itu hanya as a training untuk bebudak yang soon akan wakilkan UTP ni ke ASEAN BBC sahaje

event dia dah besok dah pong!
aku bekerja sebagai Adjudication & Public Relation.
harap-harap semua lancerrr.
nak smooth je besok. insyaallah :)





No comments: