Thursday, March 31, 2011

I Choose To Be Positive!

Assalamualaikum semue :)

selamat pagi. kejap lagi ada tutorial HSE :)
kaman2, semangat study!


Alhamdulillah bro, walaupon gwa sedikit busy, tapi bila difikirkan rasanya almost semue orang rasa macam ni dak?
so daripada menjadi kusut-masai memikirkan benda yang bukan-bukan. 
rasanya it's better for me to keep the sceptical thinking away~
belajar jadik optimistik bro!
setiap apa yang berlaku, yessa mesti ada pengajaran di sebalik itu :)
bertindak dengan arahan yang bijak!
so, untuk mengelakkan kesan kedutan dan lipatan di muka, maka gwa mesti elakkan hidup dalam keadaan stress-mress. cehh, itu motipnye budak apes! iyoo lah.
 btw, semoga dapat balancekan study dan event and  even blogging-blogging ni hahaha :)
pesanan gwa untuk diri sendiri.

Just nak refresh balik azam awal tahun ni :
Bro, Ko nak jadik apa sem ni?!
(hati kecil bersuara kencang bertanyakan diri sendiri.) 
(Tapi orang selalu guna hati kecil walopong! hati is the second largest gland in human body. ini fakta bukan auta ngeee)

Aku : Nak jadik Handsome!
oops dah tercapai sebenarnya. miahuahuahua

Tadelah, Nak jadik Top Scorer & Nak dapat Dean's :)
Insyaallah boleh!





No comments: