Saturday, March 26, 2011

[02-2011] - JOM SARAPAN!

Assalamualaikum semue :)

[By : Zara]
satu kesilapan besau semalam sebab tido awal sangat tanpa membuat sebarang kerja. penat bro sebab stamina kurang gamaknya.
ah! persyaittonkan dulu benda tuh.
hari ni weekenddak?
kerja berlambak-lambak dekat ataih meja. merayu-rayu minta disentuh biarpun barang sekejap.
ceh! ayat prosa kelasik
okay, memandangkan sebenanrnya aku tade lah bangun awal sangat ni. huhuhu. 
pukul 8 tadi bangun mandi pastu greet kawan-kawan dekat Gtalk , update FB, tweet tweet. 
then teruskan mission menghabiskan 9 - to- do list. satu dah selseai. satu ongoing, andkiralah berapa lagi yang berbaki.

saja nak kick off pagi ni dengan new spirit, new strenght, new mood.
maka dengan penurunan hujan dari langit (feels so refreshed seeing the rain  outside my window) rasa sejuk ja.
pastue gwa bagi perut makan dengan bersarap ringan.
1. baskawit jibsmur (Chipsmore)
2. Segelas susu Anmum  bukan lah! susu tepung Dutch Lady je, anmum tak silap untuk ibu2 mengandung
3. Teh Jaypoonn. Don't worry tiada radiasi dikesan.

[By: Zara]

So, semoga hari ni gwa dapat kekalkan semangat pagi sampai ke petang, sampai ke malam, sampai esok, sampai lusa, smapai minggu depan, bulan depan, tahun depan, tahun depan-depan. dan etc.




No comments: