Thursday, March 31, 2011

Just About To Add One More Candle Sooner :)

Assalamualaikum semue :)


hui hui hui (gaya ketawa baru bro!)
pojam colik pojam colik
cepat pulakk masa berlalu dak?.
dunia oh dunia (sajak sokojapppp)

kalau nak difikirkan balik, rasanya macam baru lagi aku kuar sekolah menengah.
 baru je lepas habis foundation (zaman scary sebab ada chemistry)
tapi itulah
how time flies 
hui hui hui
 ^^
dan sekarang gwa dah third year bro!
walopong gwa kurus masih, rendah masih (dialek sabah katanya)

tapi umur dah nak meningkat ke satu tahap lagi. 
begitu masa pantas merangkak/bertatih/berjalan dan kini ia laju berlari.
namun kehidupan begitulah coraknya.
semoga bertambahnya umoq gwa bro
bertambah matang hendaknya
bijak dalam bertindak
semoga kuat aku beribadat
semoga selamat dunia akhirat
semoga jadi anak yang taat
semoga baiknya menjadi sahabat
semoga semoga semoga yang kat atas-atas tadi tue jadik realiti
berimaginasi sahaja tiada gunanya wahai si otak

[aku baru perasan yang aku sekarang sudah develop satu habit baru iaitu suka bersajak. chewahhh bersajak tanpa munyik mulot lah tapi. hui hui hui]



No comments: