Sunday, March 13, 2011

lame x bukak blog sebab laptopnya rosak

assalamualaikum semue :)

huiii dah lame dak aku xbukak blog. kalau semue perasan, blog aku berubah wajah lag. hahaha. maaflah aku macam nak cantikkan lagi tapi ha, tengoklah chat box dah takde, gambo aku yang bertempek-tempek kat sebelah pun dah tade, linkwithin pun lesap. takpe2. aku pun macam busy sikit sekarang nanti-natilah aku installkan benda alah tue ye :)
aku lame menyepi bukan sebab aku dah tade idea weyh! aku ada problem sikit ni ha, laptop aku baru lepas diformat balik sebab die meragam sikit hari tueh! bengang jugak lah tengah-tengah kesibukan melanda diri, die senang-senang je nak wat hal. mam ko laptop! 
so nak kabo dekat semue la ni. aku dah kembali berbelog ye :) 
okay. papai!

No comments: