Monday, March 7, 2011

sejurus bangkit daripada tidur, aku buat apa je

assalamualaikum semue :)

ha, hari ni nak share sikit, tadi ada bloggers tanya aku, right after you wake up from your bed, tak kisah sebab ko bangun nak terkencing ke, nak solat ke, nak ape-ape ke. janji ko bangun daripada tidur tue regardless of waktu. ko wat apa je? sebab kalau mamat tuh, die akan usha rambut die and betulkan sampai dia puas hati. pffft. takde kuasa bro nak betulkan rambut 3, 4 pagi.
aku kalau yang betul-betul bangnlah, yang pukul 6 lebih tue, mula-mula sekali carik air kosong :) 
*amatlah x bersykur sebab sepatutnya kena ucap thank you dulu dekat allah sebab kasik panjang umo. takpe esok start*
 teringat balik dekat sorang star idol korea ni, nama die Uee, after School. nama femes die adalah Dumpling sebab bila bangun pagi je, muke dia membulat sedikit.

P/S: ini hanya gambo ikan semata-mate ye.

No comments: