Wednesday, March 23, 2011

Separuh Berharap, Separuh Bersemangat, Separuh Berusaha, Separuh Penat.

Assalamualaikum semua :)

[Just Bear With It for a while, yes for a while]
cehhh. entri nak emo je.
elehh bro macam ko tak pernah. hehehe
bukan lah weyh, ini a way of expressing my feeling bro!
cube nak boost semangat kot. sebab memang semue sekarang separuh2. macam sekarang nak lebih kepada surrender dah pun.
tapi bile fikir balik, itu adalah koswok kottt.
makanya nak tak nak, memang malam ni gamble habis lah!
sama ada nak tumbang malam ni (tido awal) ataupun memang besok terkontang-kanting masa exam.
so, nak cube suntik semangat sikit supaya yang mana separuh2 tue jadik full of.

Kaman apess, yukanduit 2x!
be like your big idols.
Be like them. Be Like HIM, be like HER, BE

Such A Profound Words:
Works Under The Pressure, Beyond Your Limit Is Not Always Bad.
Just Be Like Charcoal
With The High Pressure It Turns Out To Be From Charcoal To Valuable Diamond.

btw, to all readers, please doakan aku weyh.
malam ni baru nak carik peluru
semoga cukup untuk masuk berburu besok!
satu senapang dua target derr!
cerghhhh, ayat tak bleh blah dowh!
so what?
ahahaha.
end of story

No comments: