Saturday, March 19, 2011

We Come , We Invade, We Win!



Assalamualaikum semue :)

[Gambar : Ni dia tulis "Ichiban" - Nombor Satu]

satu lagi kegembiraan gwa bro! gwa bangun pagi dengan satu harapan je, nak tengok Civil menang lagi!
so tepat jam 7.30pagi aku dah mandi-mandi , siap-siap ready nak ke tempat perlawanan mountain bike dengan road relay.
apa kaitan dengan gambo dekat atas tue?
yess, korang ingat aku tempek gambar tue saje-saje ke bro!
tu diaaaa semangat kesukanan yang membara CIVIl yang membawa kepada nombor satu!
petang semalam squasy gold,malam semalam civil pompuan skor gold, pagi ni beskal skor gold and road relay skor silver :)
petang ni tug of war pompuan, malam ni bowling dengan futsal lelaki :)
hah hamek ko seman habis semue benda aku dah ulas!

rasa dah lama tak xde semangat kesukanan ni and tambah-tambah bila dah dapat banyak gold ni
tiba-tiba hati bercakap sorang diri
'ouh macam ni rasa jadik winner!'

memang semalam melompat-lompat bagai dekat konsert, selamat tak buat head bang dekat gelanggang futsal je. tadi memang rasa berbaloi habis bangun awal pagi di hujung minggu melihta kawan-kawan civil mengrah tenaga derr

ni mesti ada yang hati tak berapa nak wangi cakap, alah ko ni bukannye main pun, tukang tengok jerr
ngeeee.
ada rasa nak makan penampo tak? lame tangan aku tak exercise ni.
bukan macam tue derrr, aku ni selalu sangat dah exercise. kasik can dekat kawan-kawan la plak. dulu aku masuk road relay kowwwwtttt~
walaupun akhirnya M.I.A

2 comments:

aRa (^;~) said...

asal x masuk road relay kali ni??
sbb da boroi ea??? :P

fez ismail said...

perghhh boroi tak boroi la derr. hahahah. ko tahulah kan, kang ada 2nd time missing in action pulak.hahahah