Sunday, May 22, 2011

Lame Betul Nih!

Assalamualaikum semue :)


[Belakang tu bapak aku, yang kecil cun molekk tue, heheh aku]

whoa! lame dak aku x update dekat sini? idea gwa berlambak2 bro tapi memandangkan yelah, mase mak ayah gwa anta masuk UTP dulu (tahun 2008), depa pesan suruh study banyak2, tade lakk depa pesan suh update blog manyak2. maka gwa sebagai anak soleh, akur dengan arahan. ingkar kang dapat tulah! wah, tahap raja segala bro parents gwa. ermm, bukan tahap raja, atas lagi. muahahaha.

btw, aku baru balik cuti seminggu sempena semester break. 2 minggu sebelum tue aku struggle untuk final exam. keluar masuk dewan je keja gwa bro. 3 minggu sebelum tue aku wat prep untuk final.heee kire rejin lah tue.

btw, idea ada banyak sebenornye, tetapi gwa agak keletihan sebab tadi sprint jauh kot. Dari Kelantan ke Perak. berapa ribu kilometer gwa pecut tadi. So, bagi mase gwa rest dulu, nanti kalau dah fresh gwa update yerrr~~ (ade ke yang tunggu entri aku btw ==' , )

okay gwa chow chin chau dulu bro!




2 comments:

aRa (^;~) said...

ade yg menungguu.. ;)

fez ismail said...

wow, stalker pertama gwa. HAHAHA. TQ bace blog x seberapa ni :)