Sunday, June 5, 2011

HIMNAE & JIA YOU!

Assalamualaikum semue :)


To be a multi-tasking guy is one of my missions this semester. 
Alhamdulillah dengan weekend yang extra sehari ni sebab keputeraan YDP Agong, kira boleh lah aku recover momentum aku yang merudum di awal sem ni. Haha.
Insyaallah start hari ni gwa cuba jadi multi-tasking and cuba jugak nak jadik orang yang boleh work under pressure. 
Insyaallah aku semangat dan semoga jugak Allah sentiasa tolong aku. Though i am a sinner. Hopefully Allah grants my wishes and assist me in my daily life.
Aku akan cube kerja keras lagi sem ni. kerja keras untuk pelajaran dan juga event!
Yes! 



5 comments:

aRa (^;~) said...

himnae tu ape?

fez ismail said...

"him nae" is kind of encouraging you to keep going (find the energy, the strength)
Korea ni ara. hehee

Nurarnida Sabrina said...
This comment has been removed by the author.
Nurarnida Sabrina said...

Aku hanya boleh kerja under pressure. Xada pressure, otak aku tak mampu bekerja

aRa (^;~) said...

ptt le xtau! :P