Thursday, June 23, 2011

CLUE-LESS.

Assalamualaikum semua :)


Aku tak tahu nak tulis apa sebenarnya ni bro. Memang keringgg idea sudah. Dah lame aku mengadap letop ingat nak update apa yang patot. tapi lame aku tenung, makin hilang idea Huhuhu.
So end up, dok diam, dengar lagu kojap, ingat nak ambik inspirasi. Cuba berimaginasi tahap tinggi tapi uhuhuhu gwa xleh pikir ape2 gak untuk entry ni weyh!
Damn ar.
Serious otak aku macam kosng sajakk.
Aiyakkk.
Tapi hobi aku suka menulis dow, so aku kena gak menulis at leastdekat buku untuk lepaskan gian.
Seblom2 ni banyak je aku nak bagitahu korang weyh, tapi separuh jalan aku mati idea, then gwa save as a draft dulu. HUHUHU
Okay, nak layan lagu lagi
Kalau ade idea, aku datan update lagi k
Bye :)

No comments: