Sunday, November 27, 2011

SOMETIMES YOU FEEL LIKE YOU JUST DON'T HAVE ANY IDEA TO START WRITING.

ASSALAMUALAIKUM WBT =)

As per stated on the title above, as for now I am clueless on how to start writing for an entry. Kadang2 idea nak menulis tu datang macam tengah2 nak iron baju, basuh baju takpun away dari laptop. Ingat nak lah jugak jot down dekat mana-mana kan kut2 tak ingat macam sekarang ni. #Macam semangat ayam pulak kan. Ngehehe. Tapi aku gaya kalau buat benda nak kena habiskan satu2. Kalau gosok baju, gosok sampai habis. Kalau mandi, biar syampu, sabun, gosok gigi, shave semua terus baru puas hati. Kalau makan pun, habiskan satu2. I will run to one after another. Ngehehe.
So, like what i have said earlier kalau takde idea nak menulis, memang takde idea betullah. So, saya bukak bloglist saya and I just read other bloggers entries. Some sort of habit dah. Memang I could stay like forever reading nice entries, tak rasa puas pun :)
Tapi kalau ada kerja you better control it lah heheh, kalau tak memang rasa kejap je masa berlalu kalau dok bace entri orang lain ni.
OK, I think that would be enough for an 'empty' content of my entry tonight. 
Salam :)

No comments: